"For mig er coaching et samarbejde. Jeg er din sparringspartner og sammen kan vi booste din virksomhed. Mit speciale er kunder, både hvem er din kunde men også hvordan fanger du din kundes interesse"

Hvad kan jeg så gøre for dig?

Boost din virksomhed

Lær forskellige redskaber til hvordan du booster din forretning. Både hvis du er interesseret i at få din forretning online men også hvis du har en fysisk butik.

Hvordan fanger du din kundes interesse

Vi kan hjælpe dig med hvordan du fanger din kundes interesse. Dette både hvis det er online men også i en fysisk beliggenhed. Du får redskaber til hvordan du både finder din kunde men også hvordan du gør det til et salg.

8 ugers forløb

På et 8 ugers forløb kan du nå rigtig langt. Du kan booste din forretning til nye højder. Dette forløb er til dig som vil have en god start.

Hvem er din kunde

Mange virksomhedsejere ved ikke reelt set hvem deres kunde er, eller har ikke lavet en specifik målgruppe. Vi kan hjælpe dig med at lærer din kunde at kende og hvordan en potentiel kunde kan blive en decideret kunde.

4 ugers forløb

På et 4 ugers forløb får du en masse redskaber til hvordan du fremadrettet skal booste din forretning. Dette forløb er for dig som gerne vil have nogle redskaber som du kan bruge på den lange bane.

12 ugers forløb

På et 12 ugers forløb kan du booste og boome din forretning markant! Dette forløb er for dig som har høje forventinger og har lyst til at nå høje mål!

Coaching forløbet handler om at du får redskaber, som du skal tænke og arbejde med. Vi gennemgår de problematikker eller idéer du har og finder sammen løsninger som passer til dig.

Mit speciale er kunder. I det her tilfælde er det dine kunder, hvordan finder du dem og hvem er de.
Vi gennemgår forskellige processer til hvordan du lærer dine kunder at kende. Hvordan du får deres interesse og meget mere.

Når vi kigger på dine kunder, kigger vi også på dit produkt. Her menes der at vi sammen præciserer hvad dit produkt er og hvordan du bruger dit produkt til at fange dine kunder.

 

 

Virksomheds coach
Charlotte Böeck er vores virksomheds coach

Virksomheds coach

Kontakt os for en uforpligtende samtale, som også kan give dig et billed af hvem jeg er og hvad jeg står for.

 

Har du brug for en coaching samtale eller forløb, så kontakt Charlotte.

Vi tilbyder en lang række forskellige muligheder for at få coaching. Det kan være alt fra én gang på en time, 4 ugers forløb, 8 ugers forløb eller 12 ugers forløb.

Vores anbefaling er hvis du f.eks. er nystartet at tage et 12 ugers forløb, her kommer vi meget vidt omkring og du vil udvikle dig eksplosivt.

 

Nye kunder får altid 20 min. gratis coaching. Her får vi en feeling for hinanden og det giver mig et bedre blik af hvad du/i har brug for. Herefter har jeg mulighed for at kunne lave en overordnet plan.

Skriv dig op idag
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender information ud om nye tiltag, webinar, e-bøger og fremtidige spændende nyheder

Invalid email address
Call Now ButtonRing nu