Hvorfor hyre en ekstern / freelance bogholder?

Mange iværksættere og selvstændige bruger en masse tid og ressourcer på at lave deres eget regnskab. Tit bliver dette gjort om aftenen, når man egentlig allermest har brug for at slappe af, koble af og bare være sammen med familien eller en aften foran fjernsynet. 

Regnskab, løn og momsregnskab er oftest den mest frustrerende barriere i en virksomhed, specielt hvis man er solo selvstændig. Derfor er der mange ejere som benytter en ekstern / freelance bogholder.

Men men men, nu sidder du måske og tænker ”Det må være dyrt, det har jeg ikke råd til”.
Derfor vil jeg gerne udfordre dig lidt, prøv at tage et stykke papir, skriv dine svar ned.

 

Måske du har skrevet svarene ned, måske du gør det senere. Men du har nok tænkt nogle tanker til disse spørgsmål. Tit og oftest kan det være billigere for dig rent faktisk at hyre en ekstern/freelance bogholder.
Denne bogholder er også oftest hurtigere til regnskabet end du er (Ja det giver måske god mening, de gør det hver dag, mange gange om dagen). Det betyder altså at du ikke kan gøre dine timer op med hvad en bogholder ville bruge.
Derfor kan en bogholder have en timepris på 500 – 700 kr. i timen, men det tager dem måske 50% kortere tid end du bruger. Samtidig med at du enten kan få mere fritid, eller måske mere tid til at tjene penge.

Ja det kan faktisk være en win-win, du kan få mere overskud til din hverdag, familie, venner, arbejde eller måske mere overskud til dig selv. Det behøver ikke være dyrt at hyre en bogholder, hvis bare du gør op med hvad værdien er. 
Hvad får du ud af at hyre en bogholder. Ja du kan være tryg ved at tingene bliver lavet til tiden, momsen og skatter er korrekt og alle indberetninger og angivelser er rigtige, så du ikke bliver snydt eller i værste tilfælde kommer til at snyde skat.

Hvad skal der så til? Hvad skal der til for at du ville hyre en ekstern bogholder? Hvad er værdien for dig? Og vil du have den værdi? 

Er du der hvor du tænker du gerne vil hyre en ekstern bogholder? 
Jamen så klik da på knappen, så kan vi tage en uforpligtende samtal

Du er også velkommen til at ringe til os på 52 11 32 05

Ring nu