Forretningsbetingelser

Herunder kan du læse vores forretningsbetingelser
Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du at overholde følgende vilkår og betingelser for brug, som sammen med vores privatlivspolitik styrer JB Accounting & Leadership’s relation til dig vores hjemmeside.

Hvis du er uenig i disse vilkår og betingelser, skal du ikke bruge vores hjemmeside.

Betegnelsen “JB Accounting & Leadership”, “os” eller “vi” refererer til ejeren af ​​hjemmesiden, som er:

JB Accounting & Leadership
Søsum Bygade 31A
3670 Veksø
Danmark
CVR: 40947280

Udtrykket ‘du’ refererer til brugeren af vores hjemmeside.

Brugen af ​​denne hjemmeside er underlagt følgende vilkår og betingelser

Indholdet af siderne på denne hjemmeside er kun til din generelle information og anvendelse. Indhold kan ændres uden varsel.

Denne hjemmeside bruger cookies.

Ved brug af hjemmesiden accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Hverken vi eller tredjepart yder nogen garanti for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller egnetheden af ​​de oplysninger, der findes på denne hjemmeside. Du anerkender ved din brug, at oplysninger kan indeholde unøjagtigheder eller fejl og vi fraskriver os udtrykkeligt ansvar for sådanne unøjagtigheder eller fejl.

Din brug af oplysninger som er givet på denne hjemmeside, er udelukkende for egen risiko, som vi ikke er ansvarlig for. Det er dit eget ansvar at sikre, at oplysninger der er tilgængelige via vores hjemmeside, er korrekte og at de opfylder dine specifikke krav.

Denne hjemmeside indeholder tekst, lyd, video og billeder, der er ejet af os. Dette materiale omfatter, men er ikke begrænset til design, tekst, layout, udseende og grafik. Reproduktion er forbudt andet end i overensstemmelse med ophavsretsloven.

Uautoriseret brug af denne hjemmeside kan give anledning til erstatningskrav og kan være strafbar.

Din brug af denne hjemmeside og enhver tvist, der opstår som følge af sådan brug af hjemmesiden, er underlagt dansk lov og skal afklares ved en civilret i København, Danmark.

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne på denne hjemmeside gives som generel information og er ikke rådgivning. Oplysningerne er leveret af JB Accounting & Leadership og mens vi bestræber os på at holde oplysningerne opdaterede og korrekte, giver vi ingen garantier af nogen art, omkring pålideligheden af disse oplysninger. Enhver brug af oplysninger fra hjemmesiden, er derfor på egen risiko.

Under ingen omstændigheder vil vi derfor være ansvarlige for tab eller skade, som følger af eller som kan sættes i forbindelse med brugen af ​​denne hjemmeside.

Call Now ButtonRing nu